La nostra forma de fer teràpia és un compromís humà, per sobre de totes les terminologies de les quals ens hem nodrit professionalment, ja que experimentem en el treball terapèutic que només des d'una relació autèntica amb l'altre i reconeixen la singularitat de cadascun és possible sanar-se.

Les eines que fem servir i que conformen la nostra manera d'estar a la vida són La Teràpia Gestalt de Fritz Perls, L'anàlisi del Caràcter de Reich i l'enfocament de la Sexualitat com a motor o font de desig cap a l'amor.

Aquestes cartografies ens faciliten l'acompanyament de les persones que arriben a la nostra consulta. L'objectiu és que la persona que comença la teràpia, descobreixi com es relaciona amb si mateixa i els altres; això obra la possibilitat de respondre davant la demanda de manera més plena, més sana, més satisfactòria, vivint l'experiència del moment real tal qual és.


Sobre la Teràpia Gestalt

Quan parlem de "Gestalt", parlem d'una actitud, d'un estar en la vida, parlem d'adonar-se, de responsabilitat i de consciència.

Sobre la Bioenergética

Mitjançant la respiració, el moviment i les sensacions aquesta tècnica terapèutica allibera els traumes psíquics fixats en el cos ajudant a la persona a viure de manera més saludable.

Sobre la Sexualitat

Sobre la meva sexualitat, doncs no hi ha una única sexualitat sinó moltes, ja que única és la manera de ser de cadascun. L'objectiu és descobrir i facilitar l'expressió natural de la sexualitat cap al plaer.