Patrícia Panyella Ariete

Terapeuta

Sòc terapeuta i membre fundadora, conjuntament amb el meu company Juanra, de l´espai La llar. Treballo bàsicament i com a eina principal en la teràpia individual, teràpia de parelles i teràpies de grups.

Em vaig formar com a terapeuta Gestalt per l´Institut Gestalt de Barcelona el 2008 i estic avalada i sòc membre adherent per la AETG. Quan vaig acabar la formació en teràpia Gestalt vaig participar com a observadora (ajudant) en la formació per a terapeutes gestalt durant 4 anys (2009-2013). Seguint amb el meu desitg d´aprenentatge vaig realitzar una formació en moviment expressiu i tècniques corporals per a la teràpia a l´ Estudio Lo Corporal (2011-2013). Més tard vaig voler seguir enfocant la meva formació en el cos realitzant un Master en Abordatges corporals i Bioenergètica amb Francis Elizalde (2014).

El treball amb parelles a la consulta em va portar a volguer profundir en la teràpia Sistèmica, realitzant un Post grau en teràpia de parella,  “La relació de parella: Elecció, conflicte i intervenció” amb Luis Santiago Almazán. (2017).

Durant l'observació, vaig tenir l'oportunitat d´acompanyar, ajudar i a l´hora participar, en el primer treball de Dol que realitzava l´Institut Gestalt dins la formació per a terapeutes. Va ser de la mà d´un gran professional, en Lluis Camino, des de l´enfoc de l'Elisabeth Kübler-Ross, psicòloga i pionera en els estudis d´experiències properes a la mort.

L´any 2003 vain realizar un treball intensiu en Teatre terapèutic amb Juan Carlos Corazza a l´Institut Gestalt. Actualment segueixo en formació en Psicoteràpia Integrativa – Programa SAT del Claudio Naranjo i també estic treballant en la Tesina en Teràpia Gestalt.

Des de 2008 assisteixo de manera continuada a l´espai de supervisió per a terapeutes. Primer a l´escola Aula Gestalt de la mà de la Ruth Vila, seguidament vaig assistir a l´Espai Gestalt amb en Toni Aguilar i desde fa 8 anys que el meu espai de reciclatge me l'ofereix l´Institut Gestalt i el Paco Sánchez a qui considero un mestre en l´art del treball des de una mirada fenomenològica.

Gràcies a la Gestalt i el que ha suposat per a mi a nivell personal, sento la fortuna de poder rebre i acompanyar a totes aquelles persones que , com jo, en un moment donat a la vida desitgem obrir els ulls i viure de manera més saludable i responsable, fins allà on podem i volem arribar.


patricia@lallarespaiterapeutic.cat

687919180


JUAN RAmón Paredes

Terapeuta 

Durant vint anys em vaig dedicar com a enginyer,  (Enginyer Tècnic en Telecomunicacions per la Universitat d'Alcalá d'Henares, Màster en Comunicacions Mòbils -per Vodafone, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Madrid-), a implementar la primera xarxa digital de telefonia mòbil, sent formador en noves tecnologies i Assessor especialista de Suport Tècnic de Xarxa per a Andalusia i Extremadura ... Un temps en el qual la meva única satisfacció era solucionar problemes de tota mena, sense hora ni lloc ni límit, on només em permetia parar quan aconseguia la solució final d'aquest. Aquesta etapa de la meva vida portava amb si a més d'un gran reconeixement i gaudir, un costat que m'incomodava i tenia a veure amb l'oblit de mi, i de tots els que m'envoltaven.

Inquietud que m'ajuda a iniciar una recerca per conèixem i posar en pau aquesta part emocional que ignorava amb el meu cos que es trencava i el cap que no entenia res. Aquest nou rumb em va portar a viure diferents processos terapèutics en forma de tallers vivencials com Les Quatre Cares de l'Heroi amb Francisco Peñarrubia, Sexualitat amb Albert Rams, Figures Parentals amb Suzana Stroke, Plantes Enteógenas amb el Dr Ruben Orellana, Contacte i Neurosi amb Oskar Ekai, Psicologia Transpersonal i Respiració Holotrópica amb Sitara Blasco i Juanjo Segura i formacions de major compromís, com la d'especialista universitari en tècniques gestàlticas per la Universitat de Múrcia, la formació en Teràpia Gestalt en la Iª  promoció de Qualia i avalat per la AETG (Associació Espanyola de Teràpia Gestalt, membre adherent des de juny del 2009), Formació en Tantra amb Ronald Fuchs i Meera, Formació a l'Escola d'Amor Sagrat amb Annette Kalbfeisch i Enrique Valenzuela, Cursos d'especialització en Abordatge Terapèutic de la Sexualitat amb Albert Rams i arribar a tenir l'enorme privilegi de ser admès i poder completar la formació en Psicoteràpia Integrativa i Bioenergètica en la IPETG d'Alacant amb Juanjo Albert, de qui vaig rebre el gran regal que és per a mi escollir el meu actual camí de dedicar-me laboralment a ser Terapeuta on vaig trobar aquesta pau que buscava que no és una altra que acceptar la meva vida.

Aquesta manera d'estar en la vida i professió que l'exerceixo des del 2010 oferint teràpia individual, de parella i de grup i des del 2015 en exclusivitat al costat de la meva companya Patrícia amb la qual comparteixo a més l'aventura de ser pare dels meus dos fills.

juanra@lallarespaiterapeutic.cat
664755914